Ga naar hoofdinhoud

Aanmelding Houtprijs geopend

Architectenbureaus, organisaties en instellingen kunnen tot 10 maart 2008 hun projecten, producten, innovaties, diensten of systemen indienen voor de Houtprijs 2008. Deze prijs van Centrum Hout in Almere kent twee categorieën: houtarchitectuur en houtinnovatie.

Houtarchitectuur
In deze categorie dingen mee naar de prijs bouwprojecten die de eigenschappen van hout voorbeeldig en adequaat aan het licht brengen. Grote en kleine projecten kunnen meedoen, de vormgeving en de juiste toepassing en detaillering van het natuurlijke materiaal zijn hierbij bepalend.

Houtinnovatie
Deze prijs vindt zijn oorsprong in het Actieprogramma 20% meer hout in de bouw uit 1995. Een van de speerpunten was en is het bevorderen van innovatieve houttoepassingen in de bouw. De prijs is een extra stimulans voor bedrijven en/of ontwerpers.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen een inschrijfformulier opvragen bij Centrum Hout. De sluitingstermijn is 10 maart 2008. De winnaars worden donderdag 24 april bekendgemaakt tijdens het Nationale Houtcongres 2008 in Haarlem.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *