Ga naar hoofdinhoud

Attractieve site gezond binnenklimaat

De Stichting Gezond leren? Beter Ventileren! heeft een opvallende en attractieve website gelanceerd. Via deze site wil zij alle belanghebbenden informeren over een gezond binnenmilieu op school. Zo biedt de site onder meer een wegwijzer die informeert over de verschillende ventilatiesystemen.

Belangrijkste doelstelling van de stichting en de website is het bieden van een volledig overzicht van de ventilatieoplossingen die binnen scholen in Nederland toepasbaar zijn. Daarbij richt de stichting zich op diverse doelgroepen, zoals gemeenten, schoolbesturen, leerkrachten, ouders en leerlingen. Maar ook oplossers van ventilatieproblemen in scholen zoals producenten, importeurs, installateurs, adviseurs en financiers kunnen de site als informatiebron raadplegen. Elke bezoeker kan op de startpagina meteen aangeven in welke hoedanigheid hij de informatie over het binnenmilieu wil bekijken.

De Stichting Gezond Leren? Beter Ventileren! heeft gemerkt dat bij mensen in het onderwijs, maar ook bij ouders van schoolkinderen, momenteel veel vragen leven ten aanzien van het binnenklimaat op de school. Vaak gaat het dan om feiten; wat is nu bepalend voor een goed binnenmilieu? En hoe zit het met geluidsoverlast of te hoge temperaturen? Veel mensen weten inmiddels dat een goed binnenklimaat belangrijk is voor de gezondheid van kinderen en onderwijzend personeel.

Al deze informatie is vanaf nu te vinden op de website www.gezondleren.nl. De Stichting Gezond Leren? Beter Ventileren! zal zich de komende maanden nog nadrukkelijker gaan profileren als hét onafhankelijke informatiepunt voor de onderwijswereld over binnenmilieu. Naast een informerende taak wil de stichting zich ook bezighouden met zaken als probleemidentificatie en oplossingsspecificaties.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *