Ga naar hoofdinhoud

Beveiliging van de bouwplaats

Wat kunt u doen om uw bouwplaats goed te beveiligen en vandalisme en diefstal zo veel mogelijk te voorkomen? Welke manieren zijn er om een bouwplaats te beveiligen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens het Eisma Bouwwebinar ‘Beveiliging op de bouwplaats’ op dinsdag 13 mei van 12.30 tot 13.30 uur.

Veel schade

Diefstal en vandalisme veroorzaken niet alleen directe financiële schade, de schade loopt verder op doordat het bouwproces verstoord wordt. Daarnaast is een goede bouwplaatsbeveiliging belangrijk omdat de aannemer verantwoordelijk is voor al het persoonlijk letsel op een bouw, ook bij personen die niets op een bouw te zoeken hebben.

Drie sprekers

Drie sprekers gaan tijdens het webinar in op manieren om bouwplaatsen te beveiligen. Dat varieert van een eenvoudig bouwhek rond het werk tot een geautomatiseerde toegangscontrole, compleet met persoonsregistratie. Nico Klaassen van Klaassen Total Security zal uitleggen hoe vandalen en dieven te werk gaan en wat hen tegenhoudt of afschrikt. Joep Coenen van Heras gaat in detail in op welke beveiligingsniveaus er kunnen worden onderscheiden en welke middelen daar aan te pas komen. Sander van Doorn van bouwbedrijf Huybregts Relou vertelt waarom hij bouwplaatsbeveiliging belangrijk vindt, voor welke oplossingen hij heeft gekozen en hoe er binnen het bedrijf met beveiliging wordt omgegaan.

Aanmelden

Het webinar is met name interessant voor directeuren, projectleiders en uitvoerders van bouw-, onderhouds- en installatiebedrijven. Inschrijven voor het webinar kan hier en is gratis. Het webinar wordt samen met Heras georganiseerd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *