Ga naar hoofdinhoud

Binnen één dag helemaal up to date over de architectuur en gevelbouw? Bezoek GEVEL!

Gevel 2020

In de projecten-drukte van alledag is dit jouw kans om even op adem te komen, collega’s uit het vak te ontmoeten, je toekomstvisie te verbreden en vooral heel veel nieuwe energie en inspiratie te krijgen. Jij krijgt namelijk de kans om binnen één dag weer helemaal up-to-date te zijn over alles wat er speelt in het land van de architectuur en de gevelbouw.

Dagelijkse talkshow Architectenweb

Drie dagen lang vindt er een talkshow van 1,5 uur plaats, waar verschillende sprekers aan het woord komen en met elkaar in discussie gaan. Ook is er iedere dag een hoofdspreker aanwezig. Op 28 januari neemt Astrid Piber van UNStudio je mee in de ‘verhalende kant van de gevel’. De volgende dag, 29 januari, spreekt Joost Vos van Benthem Crouwel Architects over de volgende generatie vliesgevels. Hans Hammink van de Architekten Cie sluit op 30 januari af met zijn verhaal over het hergebruik van gebouwen.

Gevel 2020

Live ontwerpsessie met data

GEVEL 2020 sluit op donderdag 30 januari af met een spannende – live – scripting sessie waarbij bezoekers van het evenement hun input geven voor een ter plekke gegenereerd parametrisch ontwerp. MVRDV en Heren5 hebben hiervoor de handen ineen geslagen. Ontwerpen met data: we gaan het ter plekke beleven.

Gevel 2020
Mid adult manager talking while having presentation with his team in the office. The view is through glass.

Exposities

De drie ambassadeurs die het programma in de GEVEL Arena bepalen (elke dag een ander architectenbureau: MVRDV, cepezed en heren 5 architecten) hebben ook een reeks paviljoens bedacht om hun invulling van het thema Modern Utopia te visualiseren. De paviljoens zijn geplaatst langs de route van de lemniscaat in de plattegrond en herkenbaar aan de gekleurde vlakken in het tapijt. Er zijn twee glazen paviljoens (een paviljoen dat het thema privacy in nieuw licht zet en een paviljoen dat innovaties in beglazing laat zien), een volledig groen paviljoen, een sculpturaal paviljoen met gestapelde bakstenen en een paviljoen van hergebruikte bouwmaterialen. Voor alle paviljoens geldt: zien is beleven. En begrijpen!

Benieuwd naar de stad van de toekomst? Bezoek GEVEL 2020 , van 28 t/m 30 januari in Rotterdam Ahoy. Registreer gratis via deze link: https://bit.ly/36RQCpr

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *