Ga naar hoofdinhoud

Bloomframe balkon wint Audi Design Award

Het Bloomframe balkon is de winnaar van de Audi Design Award 2008. Dit innovatieve raamkozijn kan getransformeerd worden naar een balkon en zowel in de nieuwbouw als in renovatieprojecten worden toegepast.

Met een druk op de knop transformeert het raamkozijn tot balkon. De ontwerpers zijn Michiel Hofman en Barbara Dujardin van Hofman Dujardin Architecten.

Michiel Hofman over het ontwerp: “Ons idee is buitengewoon herkenbaar. Je hoeft geen techneut of architectuur-historicus te zijn om het te begrijpen. We hebben er al van alle kanten enthousiaste reacties op gehad, van redacties van tijdschriften tot aannemers. Kennelijk spreekt het een grote groep mensen aan. Het winnen van de Audi Design Award is natuurlijk uitermate plezierig voor ons.

Audi Design Award
Dit is het tweede jaar dat de Audi Design Award wordt uitgereikt. Deze enige Nederlandse publieksprijs op het gebied van design is onderdeel van de Dutch Design Awards, de grootste en meest ambitieuze designwedstrijd van Nederland. Audi heeft zich hieraan verbonden omdat design een belangrijke factor in het succes van het merk is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.