Ga naar hoofdinhoud

Bouwbanenbeurs maakt contact met studenten

Building your future opent aanstaande donderdag in de Cruise Terminal in Rotterdam voor het eerst haar deuren. Doel van de beurs is het contact tussen studenten, starters, young professionals en het bedrijfsleven te versterken. Dit zal gebeuren aan de hand van excursies, kennissessies, praktijksessies en meet and greets.

Het event is een samenwerking tussen verschillende grote partijen op het gebied van bouw en civiel en het mediaconcern Reed Business.

Ontwikkeling branche
Aan de ruim 1000 vooringeschreven bezoekers is een korte vragenlijst voorgelegd om een goed beeld te krijgen van wensen en ideeën rondom hun eigen carrière en de ontwikkeling van de branche.

Opvallend resultaat is dat 60% van de respondenten aangeven doorgroeimogelijkheden als dé voorwaarde voor een baan te zien. Slechts 1% geeft aan salaris als belangrijkste criteria te zien. Wel geeft 75% van de respondenten aan een terugval te verwachten in het aantal vacatures en arbeidsvoorwaarden.

Aansluiting
De conclusie dat Building Your Future aansluit bij de wensen van young professionals en bedrijfsleven is hiermee wat betreft de organisatie bevestigd. Uitgangspunt is dan ook dat 20 november de eerste zal zijn van een succesvolle reeks. Inschrijven van kan nog steeds.

Bouwwereld.nl plaatste al eerder:
Reed Business lanceert nieuw evenement

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.