Ga naar hoofdinhoud

BouwBeurs 2023

bouwbeurs

Binnenkort vindt BouwBeurs 2023 plaats, voor het eerst sinds 2019! Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari stroomt de Jaarbeurs in Utrecht vol met uitvoerders en voorschrijvers die op zoek zijn naar informatie en inspiratie. Op de BouwBeurs is vakblad Aannemer present met het BouwBeurs NieuwsCafé.

BouwBeurs

Tijdens de BouwBeurs komen bouwprofessionals naar Utrecht om te zien, horen, beleven en te vertellen wat er nodig is om toekomstbestendig te worden en te blijven. ‘Samen bouwen aan de toekomst’ is het motto. Samenwerking is nodig, omdat de bouwketen razendsnel verandert, met een groeiende aandacht voor milieu en circulariteit, geholpen door positieve ontwikkelingen in technologie. Bezoek voor meer informatie de website van de BouwBeurs.

NieuwsCafé

Op de BouwBeurs verzorgt vakblad Aannemer het BouwBeurs NieuwsCafé. In dit NieuwsCafé worden koplopers in de bouw geïnterviewd, innovaties en bijzondere samenwerkingen besproken, discussies over actuele kwesties gevoerd en wordt er dieper ingegaan op trends die de praktijk op de bouwplaats raken. Daarbij is er speciale aandacht voor de transities die momenteel plaatsvinden, zoals verduurzaming, industrialisering en digitalisering.

Prijsuitreikingen

Bovendien biedt het BouwBeurs NieuwsCafé een feestelijk podium voor een drietal prijzen, te weten de BouwBeurs Awards, de Beste Verbouwer en Bouwer(s) van 2022 en de BouwBelang MKB Trofee. Genomineerden, juryvoorzitters en winnaars zullen aanschuiven om de successen van de kanjers in de bouw te vieren.

Bijwonen

Het is mogelijk om alle interviews, discussies en prijsuitreikingen live bij te wonen bij het NieuwsCafé óp de BouwBeurs. Daarnaast worden alle gesprekken opgenomen en uitgezonden via een livestream-verbinding, zodat je deze ook via je laptop of smartphone kunt volgen.

Meer info

Alle relevante en actuele informatie met betrekking tot het Bouwbeurs NieuwsCafé vind je op de website van Aannemer, zoals de locatie van het NieuwsCafé op de BouwBeurs, de link naar de livestream en de dagelijkse programmering.

Tot op de BouwBeurs!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *