Ga naar hoofdinhoud

BouwBeurs verplaatst naar september 2021

bouwbeurs

De BouwBeurs 2021 verschuift van februari naar 13 tot en met 17 september 2021. Dit gebeurt volgens de organisatoren op verzoek van exposanten en bezoekers. Het zou namelijk op dit moment te onzeker zijn of de richtlijnen van de overheid voldoende ruimte bieden om in februari een groot evenement te organiseren. De beursorganisatie besloot daarom in overleg met de belanghebbenden de beurs te verplaatsen.

BouwBeurs ervaring op zich

Camille Janssen van BouwBeurs: “Het is dé plek waar de hele sector bij elkaar komt om nieuwe materialen en gereedschappen beet te pakken, te testen maar zeker ook te netwerken. Een dag BouwBeurs is een ervaring op zich en zo willen wij dat ook organiseren. Het verplaatsen naar een periode waarin we de beurs onder de juiste omstandigheden kunnen organiseren is het enige juiste om te doen. Zeker ook omdat een dergelijk event voor alle betrokkenen een lange voorbereidingstijd vraagt.”

In de periode waar de beurs eigenlijk zou plaatsvinden, organiseert de Jaarbeurs een online programma rondom actuele thema’s. Daarnaast werkt de organisatie volgens Janssen aan een concept dat nog voor de zomer wordt gelanceerd.

Lees ook:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *