Ga naar hoofdinhoud

Bouwend Nederland blij met verkiezingsuitslag

Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, is blij met de verkiezingsuitslag. Dat meldt hij op de site www.bouwendnederland.nl. Brinkman hoopt op een stabiel kabinet met een evenwichtig beleid, gericht op nieuw vertrouwen op de woningmarkt en dus economisch herstel. “In beide speelt de bouw een rol”, aldus Brinkman. “De prioriteiten moeten liggen bij rust op de woningmarkt, net als bij de economisch cruciale infrastructuur. Een nieuw kabinet, Paars, Oranje, of met welk randje dan ook precies, heeft de sleutel in handen om de hele Nederlandse economie weer perspectief geven.”

Brinkman hoopt dat de nieuwe regering niet alleen zal bezuinigen of lasten zal verzwaren. “In Nederland is duidelijk behoefte aan echt perspectief. Dat komt er door weer te investeren: in een goede woning voor iedereen, in goede wegen en rioleringen waar we met z’n allen veel aan hebben.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

3 reacties op “Bouwend Nederland blij met verkiezingsuitslag

 • Ale-Hendrik

  Ga net als in de jaren70/80 weer premie A en B bouwen lekker aantrekkelijk voor ieder die een huis wil laten bouwen.

 • Boudewijn de Groot zong het al: “Mijnheer de president slaap zacht”. Er is echt meer nodig, een stabiel kabinet moet ook rekening houden met de economie, zowel nationaal als internationaal. Maar wat voor ideeen kan mijnheer Brinkman zelf bedenken, hoe creatief kan bouwend Nederland als organisatie worden om de (woning)bouwmarkt een positieve impuls te geven?

 • n.c van der wilk

  Geef alle Nederlanders met een eigen huis
  van het jaar 2000 of ouder een fiscale
  voordeeltje op onderhoud ik zie als oud aannemer veel achterstallige gebreken aan oudere woningen maar de mensen durven geen
  aannemer te bellen de kosten zijn te hoog ze hebben gewoon het geld niet,hiervoor moet het rijk bij springen op onderhoudswerken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.