Ga naar hoofdinhoud

Bouwkunde TU Delft in voormalig hoofdgebouw

Het voormalig hoofdgebouw van de TU Delft aan de Julianalaan wordt het tijdelijke onderkomen van de faculteit Bouwkunde. In september 2008 gaat het nieuwe collegejaar voor de bouwkundestudenten hier van start. Wytze Patijn, decaan van de faculteit, is heel tevreden over deze keuze.

“Het is voor studenten en medewerkers van de faculteit heel belangrijk dat we op één locatie samenblijven. In het hoofdgebouw kan dat”, zegt Patijn. Daarnaast biedt het gebouw ons goede mogelijkheden om er een typisch Bouwkundegebouw van te maken.

Beschikbare ruimte
De faculteit heeft sinds de brand heel veel aanbiedingen gekregen van beschikbare ruimte in en buiten Delft. “Het deed ons goed dat zoveel mensen ons benaderden om ons uit de nood te helpen”, aldus Patijn.

Het gebouw aan de Julianalaan sprong eruit omdat het op de TU-campus ligt. Bovendien is het op korte termijn beschikbaar en biedt het voldoende ruimte. De TU Delft is ervan overtuigd dat ^Bouwkunde vanaf deze plek een faculteit kan opbouwen die sterker is dan ooit tevoren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *