Ga naar hoofdinhoud

Bouwwebinar ‘Gebruik het dak’

Bouwwebinar gebuik het dak

Het platte dak wordt steeds meer multifunctioneel. Niet alleen omdat we in verstedelijkte gebieden behoefte hebben aan leefruimte, maar ook omdat door de klimaatverandering de stad opwarmt en we capaciteit nodig hebben om bij hevige regen het water te bufferen.

Het platte dak van vandaag is allang niet meer zwart. Het is groen voor vegetatie, blauw voor waterretentie, geel voor energieopwekking en rood voor wonen, werken, recreëren of parkeren. Maar aan welke eisen moet zo’n multifunctioneel dak voldoen? Hoe hoog is de nood eigenlijk als het gaat om het bergen van water? Hoe zit het met regelgeving? En welke innovatieve systemen zijn er?

Het webinar ‘Gebruik het dak’ vindt plaats op dinsdag 30 oktober van 12.30 tot 13.30 uur en is na inschrijving gratis te volgen op uw eigen computer. Er is tijdens het webinar volop gelegenheid om via een chat uw vragen te stellen.

‘Het Rotterdamse Dakenboek’

Voor mensen die live deelnemen is een aantal gratis exemplaren beschikbaar van ‘Het Rotterdamse Dakenboek’. Aan het eind van het webinar is de mogelijkheid om dit aan te vragen.

Sprekers bij dit webinar zijn:
Bram Legierse, projectmanager bij Jonkers Daktuinen;
Nico Hendriks, voorzitter van ECBE, divisie van BDA Dak- en Geveladvies en
Jaap Dooper, Business Development Manager bij Zoontjens.

Het webinar wordt gepresenteerd door Marco Groothoff, hoofdredacteur van Eisma Bouwmedia.

Deelname aan het webinar is gratis. Inschrijven is eenvoudig via: https://www.onlineseminar.nl/eismabouwmedia/webinar/21673/gebruik-het-dak/

Meer informatie over dit en andere Bouwwebinars, vindt u op www.bouwwebinar.nl

Rotterdamse dakenboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *