Ga naar hoofdinhoud

Bouwwereld vernieuwd: Reageren en kennisdelen

Bouwwereld.nl is vernieuwd. Vanaf vandaag kan elke bezoeker reageren op een artikel op de website. Doel is kennisdelen, discussies op gang brengen of doodgewoon commentaar leveren op (bouwtechnische) prestaties van anderen. Onze kennis delen kan ook nu rechtstreeks via social media als Twitter, LinkedIn, Facebook en Hyves. Kijk snel onderaan een nieuwsbericht en deel uw mening.

Spelregels

Als professionals onder elkaar gelden wel een paar spelregels. Als vakblad en website over bouwtechniek wil Bouwwereld open en eerlijk de discussie voeren. Uw reactie wordt gewaardeerd als bijdrage in de discussie. We stellen valse namen, pseudoniemen, nicknames en onvolledige namen niet op prijs; wij verwachten wij dat u reageert onder uw eigen volledige naam.

De belangrijkste richtlijnen zijn dat we laster, intimidatie, beledigingen, discrimineren, persoonlijke aantijgingen en ongevraagde reclame niet accepteren. Een reactie wordt geplaatst onder verantwoordelijkheid van de bezoeker en geeft slechts de opvatting van hem of haar weer. Een reactie moet betrekking hebben op het bericht of daaraan gerelateerde reacties en mag geen privé-gegevens van derden of reclame-uiting bevatten. Een compleet overzicht van de regels vindt u hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

3 reacties op “Bouwwereld vernieuwd: Reageren en kennisdelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *