Ga naar hoofdinhoud

Brakel Atmos heet nu Kingspan Light + Air

kingspan

Eind 2017 werd Brakel Atmos onderdeel van Kingspan Light + Air, een divisie van de Kingspan Group. Vanaf 1 oktober 2019 gaat Brakel Atmos verder onder de naam Kingspan Light + Air. Onder de nieuwe naam blijft de onderneming  maatwerkoplossingen en onderhoud bieden betreffende daglichtoplossingen, rookbeheersing en natuurlijke ventilatie.

Kingspan Light + Air bestaat uit (inter)nationale bedrijven gevestigd in Europa en de Verenigde Staten die zich bezig houden met duurzame oplossingen op het gebied van daglichttoetreding, rookbeheersing en ventilatie. Innovatie en relatiemanagement staan centraal. Door het bundelen van de kennis en ervaring van internationale specialisten verwacht het bedrijf sneller tot de ontwikkeling van innovatieve en energiebesparende producten en systemen te komen.

Kingspan Light + Air NL (voorheen Brakel Atmos) is in Nederland al meer dan 40 jaar toonaangevend op het vlak van high-end oplossingen voor glazen daglichtconstructies (bv. glazen daken en lichtstraten), ventilatie- (bv. uitzetramen, kleppenventilatoren) en brandveiligheidssystemen (bv. branddetectie, installaties voor rook- en warmteafvoer) in commerciële en industriële gebouwen. Deze oplossingen beantwoorden aan de toenemende vraag naar een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat, gebruik makend van natuurlijk licht en buitenlucht.

Meer info: www.kingspanlightandair.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.