Ga naar hoofdinhoud

Breedplaatvloer wint Bouwfoutenwedstrijd

Breedplaatvloer‘ is de winnaar van de Bouwfoutenwedstrijd. De bouwfout, een breedplaatvloer die niet goed geconstrueerd is, kreeg ruim bijna de helft van de stemmen. De inzender wint hiermee de nieuwste iPod Nano.

J. Westenburger uit Enschede was één van de stemmers op deze bouwfout en de redactie trok hem als winnaar. Hij krijgt ook een iPod Nano.

Al eerder wonnen ‘Doorgezaagd kozijn‘, ‘Niet precies genoeg gemikt‘, ‘Afzuigkanaal‘, ‘Parkeren over drempel‘ en  ‘Vluchtweg geblokkeerd‘ de Bouwfoutenwedstrijd die Bouwwereld drie keer per jaar houdt.

Finale
Aan de finaleronde deden vijf ingezonden Bouwfouten mee die waren genomineerd door de redactie. Er werden 363 stemmen uitgebracht, waarvan 361 geldige. De uitslag is als volgt

Breedplaatvloer 157
Luchtbehandelingskanaal 99
HWA met bochtje 71
Dakspoor 20
Stekwapening 14

Wedstrijd
Voor de Bouwfoutwedstrijd kan een bouwfouten bouwtechnische miskleun of een goed doordachte oplossing die geschikt is voor onze rubriek ‘Bouwfouten‘ ingezonden worden.

Deelnemers maken een foto en sturen deze met een korte toelichting naar de redactie van Bouwwereld.nl. Inzendingen maken daarmee kans op een iPod Nano.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Eén reactie op “Breedplaatvloer wint Bouwfoutenwedstrijd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.