Ga naar hoofdinhoud

Dakpan kiezen met online ontwerptool

Dakpan kiezen met online ontwerptool

Op zoek naar een passende dakpan? Gebruik de nieuwe online visualisatietool van Wienerberger. Je krijgt in 3 stappen in beeld hoe de gekozen dakpan er op een woning uitziet. Door een dakpan eerst online uit te proberen kunnen types en kleuren worden vergeleken. In de gratis ontwerptool is het volledige Koramic-assortiment van dakpanproducent Wienerberger opgenomen.

De nieuwe visualisatietool van Wienerberger beslaat 3 stappen. Eerst kiest de gebruiker het gewenste woningtype. Alle beschikbare dakpannen worden getoond, waarna men model, kleur en indien mogelijk het legverband selecteert. Het resultaat is direct in beeld met een grote foto. Selecties zijn makkelijk aan te passen, want woningtypes zijn snel te wisselen om het resultaat te zien bij andere woningen. Een dakdekker toont zo op een aantrekkelijke manier aan zijn opdrachtgever wat de mogelijkheden zijn voor het dak.

Kleurselectie

Elke keuze heeft direct gevolg voor de verdere opties. Na een kleurselectie bijvoorbeeld worden alleen de dakpannen getoond die in die kleur ook werkelijk beschikbaar zijn. Een selectie kan ook geprint en gedeeld worden.

Passende dakpan

De nieuwe applicatie is de eerste stap naar de keuze van een passende dakpan en vult de al bestaande online tools van Wienerberger logisch aan. Zo zijn alle Koramic-dakpannen al langer via een productzoeker te bekijken, inclusief uitgebreide technische informatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.