fbpx Ga naar hoofdinhoud

Bestaande tralieliggers hergebruikt

detail van de dag

Het hoofdgebouw van de TU/e is zeer duurzaam gerenoveerd. Bij de verdiepingsvloeren zijn de tralieliggers hergebruikt t.b.v. de nieuwe vloeropbouw. Vanwege de akoestiek en inpassing van de installaties moesten de vloeren en plafonds wel opnieuw afgewerkt worden. Het nieuwe pakket moest aan de eisen voor geluidwerendheid voldoen, maar mochten niet te zwaar en te dik zijn. Het (klimaat)plafond bestaat o.a. uit 2 gipsvezelplaten en minerale wol. De vloer is opgebouwd uit een vloerplaat, minerale wol en twee lagen gipsvezelplaten.

Lees hier meer over het project: Binnenzonwering maakt gerenoveerd Atlas duurzaam

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.