Ga naar hoofdinhoud

Clickbrick in Braziliaans verband

Kantoorgebouw Sequoia in Apeldoorn heeft na een renovatie het energielabel opgetild van G naar A. De  oorspronkelijke vliesgevel met groene beglazing is vervangen door een combinatie van glas en steen in een gesloten, een halfopen en een transparante uitvoering.

Bekijk hier het hele project

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

4 reacties op “Clickbrick in Braziliaans verband

  • Maddox

    Hopelijk is er iemand zo wakker geweest om geen DPC folie toe te passen, daar die niet UV-bestendig is.

  • TheoR

    Ik had in eerste instantie ook de neiging tot kritiek op de steenkeuze. Toch heeft de architect hier mijns inziens zeer bewust gehandeld. Na bestudering van het gebouw via meerdere internetbronnen durf ik die conclusie te trekken. Zouden de perforaties nadelen hebben dan zal de toekomst dat uitwijzen. Wij blijven alert!

  • Leon

    Helemaal mee eens rb.

  • rb

    Met alle respect… Wat een waardeloos detail. Hoe haalt iemand het in zijn hoofd om dit uit te voeren met een geperforeerde steen? Ik zie de foto’s over een jaar of vijf wel vverschijnen bij de bouwfouten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.