Ga naar hoofdinhoud

Constructief los gehouden uitbreiding

Het ‘lelijkste gebouw van Leeuwarden’ is getransformeerd in een opvallend modern gebouw met winkels, een parkeerlaag en appartementen. Een belangrijke ingreep in het gebouw is de uitbreiding en 30⁰ verdraaiing van de plattegrond voor de twee winkellagen. Deze uitbreiding is constructief los gehouden van het bestaande casco en bestaat uit staalplaatbetonvloeren met stalen kokers in het gevelvlak op een eigen fundering van stalen buispalen.

Bekijk het hele project hier »

lelijkste gebouw wordt blikvanger

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.