Ga naar hoofdinhoud

Glazen schil als klimaatgevel

In Roermond is in de BACO-fabriek het kantoor van Wonen Limburg gevestigd. Door een glazen klimaatschil aan de binnenzijde te plaatsen kon het karakter van de fabriek intact blijven. De glazen schil werd samen met behoud van zoveel mogelijk interieurelementen het uitgangspunt voor de transformatie van de fabriek. De gehele transformatie werd uitgewerkt in een bouwteam, samen met Huygen Installatieadvies en Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs.

 Bekijk hier het hele project »

Klimaatschil behoudt karakter fabriek

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.