Ga naar hoofdinhoud

Golvende balkonhekken

balkonhekken

Bij de upgrading van de buitenzijde van drie woningblokken aan de Helderse Waddenzeestraat is bij de hele de hele architectuur van de woningen gekozen voor een link met zee en strand. Zo hebben de aluminium balkonhekken een gegolfde spijl en is de steenkleur afgeleid van het zand op het strand. De oude – doorgestorte en deels inpandige – balkons zijn bij de gevellijn afgezaagd. De nieuwe balkons zijn vergroot zijn middels vloerplaten van Hi-Con ultrahogesterktebeton. De nieuwe platen zijn opgelegd op consoles aan een staalconstructie die is opgenomen in de spouw.

Lees hier meer over het project: Kunstige gevels

balkonhekken
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.