Ga naar hoofdinhoud

Kozijnen met weggewerkte ventilatie in Philipsdorp

Honderd jaar na de bouw van het Philipsdorp in Eindhoven was het tijd voor een renovatie. Daarbij werden een aantal eerder uitgevoerde aanpassingen weer ‘rechtgetrokken’, zoals de uit de jaren tachtig daterende gevelkozijnen zonder onderverdeling en met forse, in het oog springende suskasten. Fraaie houten kozijnen, met een fatsoenlijke houtmaat en met een onderverdeling die doet denken aan de kozijnen van weleer, sieren nu de gevels. Zonder de roedeverdeling in de bovenramen, maar wel met een charmant weggewerkte ventilatievoorziening achter en in de bovendorpel.

Lees meer over dit project >>

Philipsdorp 100- jaar kwaliteit

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.