Ga naar hoofdinhoud

Kantoorgevels met gekleurde glaspanelen

Detail La Vie

Het aan de rand van het Utrechtse kernwinkelgebied gelegen gebouw La Vie dateert uit 1987 en is nu naar ontwerp van architectenbureau Rijnboutt verbouwd en geoptimaliseerd. De onderste drie verdiepingen hebben een winkelfunctie. De daarboven gelegen vier verdiepingen worden benut als kantoor-, congres- en cursusruimten. De borstweringen in de kantoorgevels hebben een nieuwe bekleding gekregen van gekleurde glaspanelen, waarmee aansluiting is gevonden bij de vliesgevels.

Lees meer over dit project: Extra ruimte achter vlakke klimaatgevel

borstweringen in de gevels

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *