Ga naar hoofdinhoud

Neusconsole werkt aansluitdetail weg

Een voormalig kantoortoren van RWS in Arnhem is getransformeerd tot studentenhuisvesting. Hierbij zijn alle gevels vernieuwd. De nieuwe gevels bestaan in de basis uit hsb-elementen van ca. 5 en 7,5 meter breed. De elementen zijn 254 mm dik en hebben een Rc-waarde van 5,0. Om de horizontale aansluiting van de elementen netjes weg te werken zijn er neusconsoles geplaatst van aluminium zetwerk, voorzien van antidreun.

Lees hier het hele project: Gekleurde glaspanelen voor voormalige kantoortoren RWS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.