Ga naar hoofdinhoud

Oud kantoor krijgt strakke balkons

Stalen balkons aan kantoorgevel

Belangrijk uitgangspunt bij de transformatie van het kantoorpand op het Lucentterrein in Hilversum was dat het appartementencomplex niet meer op een kantoorgebouw zou lijken. De grootste ingrepen hierbij zijn het aanhangen van balkons en het dichtmetselen van delen van de doorgaande raamstroken, waarbij aan de binnenzijde hsb-elementen zijn aangebracht. De balkons zijn strak vormgegeven met spiegelglas over de volle hoogte en een onderzijde van aluminium.

Lees meer over dit project: Stalen balkons aan kantoorgevel

balkons met spiegelglas

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

2 reacties op “Oud kantoor krijgt strakke balkons

  • TheoR

    Daar wordt nog een prijsvraag voor uitgeschreven. Net als ooit bij het stadhuis van Richard Meier in Den Haag. Enige tijd nadat het gebouw in gebruik was genomen werd er een prijsvraag uitgeschreven voor een voorziening om de dakbeglazing aan de binnenkant te kunnen reinigen. Zat niet in het ontwerp! Hoe bestaat het?

  • Thomas

    Laat me niet lachen, hoe wou je dat glas + gootje aan de binnenkant schoonmaken, of de goot uithalen?? Dit is toch gewoon een ontwerpfout / bouwfout? We worden tegenwoordig doodgegooid met zulke zogenaamde moderne architectuur. Het is gewoon zwaar amateuristisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.