Ga naar hoofdinhoud

Robuust gebouw met grote gevelplaten

Op het Utrechtse universiteitsterrein De Uithof wordt gebouwd aan een Gemeenschappelijk Milieukundig Laboratorium van onder meer TNO, Deltares en de faculteit Geowetenschappen. Het GML is het middelste gebouw van een serie van drie, met aan de ene zijde het bestaande gebouw van TNO; het gebouw aan de andere zijde moet nog worden ontworpen. Het gezamenlijke entreegebouw is in aanbouw en vormt straks door zijn transparantie en witte luifel een opvallend contract met de robuuste achterliggende gebouwen.

Bekijk hier het hele project

gevelplaten lab

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.