fbpx Ga naar hoofdinhoud

Strakke gevel met vrije indeling

ESIC in Noordwijk is een transparant bedrijfsverzamelgebouw onder een gekromd dak. De gevel heeft een strak uiterlijk, met zwarte horizontale stroken ter plaatse van de vloerranden. Verticaal is de gevelindeling gebaseerd op een stramienmaat van 3,60 meter met steeds een glasstrook van 1,40 meter en een aluminium strook van 0,40 meter, waarin te openen delen zijn opgenomen. Bij een minimum kantoormaat van 3,6 meter faciliteert dit een grote vrijheid van indeling, terwijl elk vertrek altijd natuurlijk kan worden geventileerd.

Bekijk hier het hele project »

Staalplaatbetonvloer benut als klimaatpfafond

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.