Ga naar hoofdinhoud

Strakke glazen uitbouw

Door de uitbouw van de hoofdentree en drie glazen serres heeft een voormalig UWV-kantoor een nieuwe uitstraling gekregen. Er werd besloten de bestaande uitkragende betonnen balkons volledig te verwijderen en de uitbouwen helemaal als nieuw te construeren. Dat maakte per balkon een staalconstructie noodzakelijk van twee verdiepingen hoog, die als eerste het gat in de gevel opvulde, maar waar dan ook nog een balkon met een oppervlakte van circa 19 meter aan bevestigd zou worden.

Bekijk hier het hele project »

Glazen uitbouwen met strakke detaillering

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.