fbpx Ga naar hoofdinhoud

WTW weggewerkt in verlaagd plafond

wtw

Basisschool De Leister Igge werd tijdens de zomervakantie getransformeerd van een achterhaald jarenzeventig-schoolgebouw tot een energieneutraal leergebouw zonder aardgasgebruik. Een van de onderdelen van de renovatie was de plaatsing van een decentrale balansventilatie. Elk lokaal heeft een eigen WTW-installatie boven het plafond. Dankzij de hoogte van de lokalen was er voldoende ruimte om de ventilatie onder een nieuw plafond weg te werken. Elk lokaal heeft ook een eigen aanvoer van verse lucht direct vanuit de gevel.

Lees hier meer over het project: School vol Energie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.