Ga naar hoofdinhoud

Bestaande hellende daken isoleren

Op de Renovatiebeurs, die van 23 tot en met 25 mei in Den Bosch gehouden wordt, komt Recticel Insulation met een isolatieoplossing voor bestaande hellende daken. De Euroroof Reno biedt thermische isolatie én winddichtheid ineen. Het is verkrijgbaar met een standaard RC vanaf 2,50 tot 8,00 m²K/W.

Het na-isoleren van een hellend dak aan de buitenzijde is bouwfysisch het meest ideaal. Bovendien zijn er geen bouwwerkzaamheden in de woning. Euroroof Reno is leverbaar in diktes vanaf 51 mm.

Doorontwikkeld

De panelen worden op het (bestaande) dakbeschot aangebracht. Deze manier van na-isoleren is al langer in gebruik, maar Recticel heeft Euroroof Reno doorontwikkeld. Alle onderdelen voor dakisolatie zijn nu in één paneel geïntegreerd: isolatieplaat, onderdakfolie, sponning en tengels. De complete dakisolatie wordt in een handeling aangebracht zonder na schuimen.

Het dampopen waterwerende onderdakfolie biedt extra bescherming tijdens renovatiewerkzaamheden. Daarnaast draagt deze folie bij aan de winddichtheid en daarmee aan een lager energieverbruik.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *