Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Rabobank Innovation Challenge geopend

rabobank innovation challange

De inschrijving voor de Rabobank Innovation Challenge is geopend. De winnaars worden dinsdag 30 maart bekendgemaakt op de eerste dag van het innovatie-event Building Holland 2021 in RAI Amsterdam. Inschrijven kan tot en met woensdag 12 februari 2021. Centraal staan innovaties die een substantiële bijdrage leveren aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving van Nederland. Innovaties kunnen worden ingezonden in de categorieën Energietransitie, Circulariteit en Slim & Gezond.

“Heb jij een baanbrekende innovatie waardoor het eenvoudiger wordt de klimaatdoelstellingen te behalen? Verbaas jij de markt met een vinding om Nederland tien jaar eerder van het gas te krijgen? Heb je een proces ontwikkeld waardoor het merendeel van de grondstoffen van een gebouw over vijftig jaar hergebruikt kunnen worden? Met deze innovaties kun je de Rabobank Innovation Challenge winnen”, laat de organisatie van de Rabobank Innovation Challenge weten.

Criteria

Een jury onder voorzitterschap van Claudia Reiner, vicevoorzitter van Techniek Nederland, toetst de inzendingen op de volgende criteria: de mate van oplossend vermogen, schaalbaarheid, vernieuwingsgraad en de klantwaarde. Per categorie worden vijf genomineerden geselecteerd.

Jurylid Anke Verhagen, Business Developer bij Rabobank Real Estate Finance, over de aanjaagfunctie van de prijsvraag: “Wij geloven erin dat prijsvragen helpen bij het aanjagen van innovatie en het stimuleren van ondernemerschap. Het podium dat de genomineerden en winnaars krijgen, inspireert bovendien hopelijk anderen om ook aan de slag te gaan. In de twee voorgaande jaren hebben we al heel mooie ondernemers leren kennen met slimme oplossingen voor de uitdagingen waar de bouwsector voor staat. We hebben er zin in om hier weer een rij aan toe te voegen.”

Inzenden kan tot en met woensdag 12 februari 12.00 uur via www.buildingholland.nl/rabobankinnovationchallenge

Lees ook:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *