Ga naar hoofdinhoud

Publicatie verduurzamen maatschappelijk vastgoed

maatschappelijk vastgoed

Alsjeblieft, wat houvast bij het verduurzamen van vastgoed! Nu online: de 6e editie van de Bouwstenen-publicatie In Control. Verduurzamen en data gaan tegenwoordig hand in hand. “Het vinden van betrouwbare data over gebouwen is, anders dan 5 jaar geleden, nauwelijks nog een probleem”, zegt Marjolein Jansen, Raad van Bestuur van het Kadaster.

“Maar hoe je deze data juist analyseert en inzet als sturingsinformatie? Dat is waar het tegenwoordig om gaat.” Welke vastgoedmanagement systemen zijn er? En welke kan ik het beste gebruiken voor mijn organisatie? In de publicatie vind je al deze systemen in een handig overzicht. Lees ook inspirerende voorbeelden uit de praktijk, over o.a. datagedreven vastgoedsturing, het gebruik van openbare bronnen, slimme gebouwen en dashboards.

In 7 stappen duurzamer

De publicatie is opgehangen aan het stappenplan voor het verduurzamen van het maatschappelijk vastgoed. We gaan elke maand in op een van deze stappen tijdens onze webinar reeks: verduurzaming in 7 stappen. Doe je ook mee? Meer informatie

Lees ook:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *