Ga naar hoofdinhoud

Duurzaamste kantorengebouw in de regio

Op het bedrijvenpark Borrekuil in de gemeente Sittard-Geleen komt ‘een van de duurzaamste kantoorgebouwen van de euregio’. Dat zegt Antoine Platen, directeur LIOF Business Centers.

Aardwarmte
Bijzonder aan het LIOF Business Center Borrekuil is de duurzame bouwmethode. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van aardwarmte, betonkernactivering en driedubbele isolatie waarmee een laag energiegebruik gegarandeerd is.

“Een van de zuinigste in de euregio. Dit wordt het ondernemersgebouw van de toekomst,” zegt Platen. “Centraal gelegen, goed bereikbaar en met heel veel faciliteiten. Geschikt voor starters en doorstarters in de dienstverlening. De units zijn gemakkelijk te koppelen of te scheiden van elkaar zodat we ruimtes op maat kunnen aanbieden.”

RMA
Het nieuwste bedrijfsverzamelgebouw van LIOF Business Centers gaat zeven verdiepingen tellen en biedt plaats aan maximaal 82 ondernemingen. Met de bouw is een bedrag gemoeid van ongeveer zes miljoen euro, inclusief de aanleg van ruim 200 parkeerplaatsen.

Architectenbureau RMA tekent voor het ontwerp, de aannemerscombinatie Coppes uit Valkenburg en het Brabantse Van de Ven voor de uitvoering.

Meetingpoint
In het pand komt onder andere een zakelijk meetingpoint voor ondernemers uit de omgeving. Er is ruimte voor het houden van bijeenkomsten en het geven van presentaties. De hurende ondernemers kunnen verder gebruik maken van een huismeester/receptionist, postdistributie, centrale afvalverwerking en een loungehoek met internetfaciliteiten en keuken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.