Ga naar hoofdinhoud

Eerste exemplaar boek duurzaam bouwen

Op 25 september jl. overhandigde Anne-Marie Rakhorst, directeur van Search Ingenieursbureau en pleitbezorger van de cradle to cradle-filosofie, in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar het eerste exemplaar van haar boek De winst van duurzaam bouwen aan Ruud Lubbers.

In de publicatie doet zij een dringende oproep aan bouwpartijen – van opdrachtgever en architect tot en met de ontwikkelaar en belegger – om de vicieuze cirkel te doorbreken waarin overheid en bedrijfsleven het duurzaamheidsvraagstuk als een hete aardappel naar elkaar doorschuiven in plaats van samen op te lossen.

Kansen en mogelijkheden duurzaam bouwen
Met voorbeelden van duurzaam gerealiseerde en gerenoveerde projecten schetst Rakhorst welke kansen en mogelijkheden duurzame ontwikkeling oplevert en hoe innovatief de bouwsector is als partijen daadwerkelijk inzetten op duurzaam bouwen.

Ze dringt er bij haar lezerspubliek op aan dusdanige samenwerkingsverbanden aan te gaan, dat de BV Nederland van duurzaamheid haar belangrijkste exportproduct maakt: winst voor de omgeving, Nederland en opdrachtgevers, investeerders, uitvoerders en gebruikers.

Bron: Houtblad.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *