Ga naar hoofdinhoud

En de winnaar is…

Er is weer volop gestemd op de bouwfoutencompetitie van 2014. En we hebben een winnaar: Dun beton! Deze situatie werd aangetroffen op een bouwplaats. Hier moest nog een verdiepingsvloer worden gestort. Lastig om hier nog beton tussen te krijgen… De installateur heeft bij nader inzien met de constructeur de situatie later dan ook aangepast.

Een gedeelde tweede plaats is er voor de bouwfouten Goedkope fundering en Ondersabelen.

De inzender van de winnende bouwfout ontvangt een overnachting voor twee personen in het Intell Hotel in Zaandam inclusief een dinerbon ter waarde van 75,- euro. Ook onder de stemmers hebben we een overnachting en een diner verloot. De gelukkige is Marion Smeets. Hartelijk gefeliciteerd!

Heeft u ook een bouwfout? Stuur hem hier in!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

3 reacties op “En de winnaar is…

  • Jeroen

    Een bouwfout is te vergelijken met door rood rijden en geen bekeuring of ongeluk krijgen. De bedoeling is te stoppen voor rood om te voorkomen dat er ongewenste situaties ontstaan, niet om door rood te rijden en dan te hopen dat er niets gebeurd of dat het niet gezien wordt.

  • Erwin

    Dan was het dus geen BOUWfout, want nog voordat de definitieve situatie werd gerealiseerd is de fout onderkend en gecorrigeerd!

  • Toezichthouder

    Bedankt voor het stemmen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *