Ga naar hoofdinhoud

Expertwebinar “Brandveilig verduurzamen bestaande gebouwen”

brandveilig verduurzamen

Bouwwereld presenteert op 29 september om 12.30 een webinar over brandveiligheid. Deelname is gratis, aanmelden is mogelijk via onderstaande link. De twee sprekers van het webinar ‘Brandveilig verduurzamen bestaande gebouwen’ zijn Rudolf van Mierlo – senior adviseur brandveiligheid bij DGMR en Jos Lichtenberg – bouwinnovator en emeritus hoogleraar TU Eindhoven.

Aanmelden voor het Expertwebinar: “Brandveilig verduurzamen van bestaande gebouwen, hoe doe je dat?” van 29 september om 12:30 kan hieronder. Het webinar duurt ongeveer een uur.

Brandveilig verduurzamen

In dit webinar gaat gespreksleider Peter de Winter, hoofdredacteur van Bouwwereld en ArchitectuurNL met zijn gasten op zoek naar de feiten over brandveilig verduurzamen. En dat is nodig ook. De komende decennia zal de bestaande gebouwde omgeving duurzaam en voortvarend gerenoveerd moeten worden. Het gaat hierbij om honderdduizenden woningen en flatgebouwen. Maar hoe doe je dat tegelijkertijd brandveilig?

Deze webinar wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kijk ook gratis bouwwebinars terug, zoals:

Een kunst apart

Betrokken (bouw)partijen weten inmiddels hoe ze de verduurzaming energetisch moeten aanpakken – inpakken heeft men onder de knie – maar een verduurzaming tegelijkertijd brandveilig uitvoeren, is een kunst apart. En dat is precies waar dit webinar op ingaat. Het geeft antwoorden op de centrale vraag: ‘hoe verduurzaam je gevels en daken op een brandveilige manier?’ Jos Lichtenberg en Rudolf van Mierlo staan stil bij de knelpunten/risico’s, de meest gemaakte fouten en doen ze aanbevelingen om te komen tot brandveilig verduurzaamde gebouwen. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *