Ga naar hoofdinhoud

Genomineerd voor de Bouwfoutenwedstrijd

De Bouwfoutenwedstrijd gaat weer van start. Weet u nog, de vorige keer won ‘Vluchtweg geblokkeerd’. De redactie heeft opnieuw vijf ingezonden Bouwfouten genomineerd. U als gebruiker van Bouwwereld bepaalt weer wie er wint. Door uw stem maakt u kans op de nieuwe iPod Nano van Apple.

Voor deze wedstrijd zijn door de redactie inzendingen beoordeeld die tussen 1 maart en 31 mei zijn ingestuurd en verschenen op de website.

De winnaars zullen op 5 juli bekend gemaakt worden.

Nominaties

De genomineerden zijn

Dakspoor Een dakspoor die in de lucht hangt zonder enige steun.
Breedplaatvloer Op de tekening van de hoofdconstructeur staat duidelijke dat de buitenzijde van de kopplaat van de kolom ook de buitenzijde van de breedplaatvloer moet zijn.
Stekwapening De stekwapening (30 rond 32) welke boven de kolom uitsteekt ziet er op het eerste gezicht netjes uit.
Luchtbehandelingskanaal Deze installateur heeft gekozen voor een makkelijke weg bij het installeren van de airco
HWA met bochtje De bewoners wilde waarschijnlijk graag een zonnescherm. Maar ja, dan zit de HWA in de weg. Dan maar een bochtje maken en dan lukt het ook wel. Het regenwater zal wel afgevoerd worden.

U kunt stemmen via onderstaand formulier

Bouwtechniekpanel

Met het inzenden van uw stem kunt u uw interesse kenbaar maken voor het Bouwwereld Bouwtechniekpanel. De redactie zal u dan later benaderen voor onderzoek over de inhoud van het vaktijdschrift en de website. Als u wilt deelnemen, vink dan het hokje onderaan het stemformulier aan. Heeft u zich al eerder aangemeld voor het Bouwtechniek Panel? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Wedstrijd

Deelnemers maken een foto en sturen deze met een korte toelichting naar de redactie van Bouwwereld.nl. Inzendingen maken daarmee ook kans op de nieuwste iPod Nano.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *