Ga naar hoofdinhoud

Graafschap: ontwerp stadion niet aan de orde

Volgens De Graafschap is het vrijdag gepresenteerde ontwerp voor een nieuw stadion in de vorm van een tractorband bij de voetbalclub niet aan de orde. Het ontwerp werd afgelopen vrijdag gepresenteerd door het Duivense bedrijf Licotec en was oorspronkelijk een 1 aprilgrap. Dries Berendsen, woordvoerder van Liotec, zegt vandaag in dagblad De Gelderlander dat het onderhand allerminst nog een 1 april grap is maar een serieuze zaak.

Afzijdig
“Een aantal maanden geleden zijn mensen van Licotec bij ons geweest of we wilden meewerken aan een 1 aprilgrap”, geeft commercieel directeur Henk Bloemers van De Graafschap te kennen. “We hebben toen gezegd dat wij afzijdig wilden blijven, maar dat Licotec als sponsor van De Graafschap het plan wel in ons stadion mocht presenteren. Daarom hebben wij zelf ook geen persbericht de deur uitgedaan en nergens op gereageerd.”

Berendsen: “Eerst wilden we als grap een stadion in de vorm van een glazen klomp maken. Maar toen we er mee bezig waren, dachten we dat we er ook een realistisch bouwplan van konden maken. Het is een ontzettend mooi ontwerp en volgens ons is het ook mogelijk dit te realiseren. Een grap is het absoluut niet meer.”

Niet gedetailleerd genoeg
Bloemers denkt daar anders over. “De uitwerking van het nieuwe stadion is nog niet gedetailleerd genoeg. Over de hoogte is bijvoorbeeld niets bekend. Verder hebben we nog niet eens een locatie waar gebouwd gaat worden. Ik ben wel enthousiast geworden toen ik de presentatie vrijdag zag, maar voor De Graafschap is dit helemaal niet aan de orde.”

Bron: De Gelderlander.nl

Bouwwereld.nl plaatste al eerder:
Overdekte tractorband voor De Graafschap

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *