Ga naar hoofdinhoud

Highlights BouwBeurs 2023: Videojournaal dag 5

bouwbeurs

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari 2023 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de BouwBeurs plaats! Vakblad Aannemer is namens Eisma Bouwmedia (uitgever van Bouwwereld) erbij en presenteert elke dag een videojournaal, waarin de highlights van de beurs in voorbijkomen.

Beursdag vrijdag 10 februari 2023

Op de vijfde en laatste dag van de BouwBeurs 2023 kijken we naar de innovaties op het gebied van dak en gevel en onderzoeken we de impact van natuurinclusief bouwen. In dit BouwBeurs-dagjournaal vatten we de beursdag van vrijdag 10 februari 2023 samen.

Beursdag donderdag 9 februari 2023

Vandaag bezoeken we de hal met bouwmaterialen en onderzoeken we de stand van zaken op gebied van biobased bouwen. Ook zijn we aanwezig bij de bekendmaking van de beste bouwer en verbouwer van het jaar. In dit BouwBeurs-dagjournaal vatten we de beursdag van donderdag 9 februari 2023 samen.

Beursdag woensdag 8 februari 2023

Vandaag duiken we de hal met gereedschappen in. Wat zijn de nieuwste tools? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van veiligheid? En: wat heeft een Mars-missie te maken met waterbewust bouwen? We vragen het iemand die zijn kennis van ruimtevaarttechniek wil doorvertalen naar toepassingen in de bouw. In dit BouwBeurs-dagjournaal vatten we de beursdag van woensdag 8 februari 2023 samen.

Beursdag dinsdag 6 februari 2023

Op deze tweede dag: Boorrobots, VR-brillen, vliegende laserscanners… Digitalisering is echt geland in de bouwsector. Op de BouwBeurs is Hal 9 voor een groot deel gewijd aan Digitaal Bouwen. Welke oplossingen voor morgen treffen we daar vandaag aan? In dit BouwBeurs-dagjournaal vatten we de beursdag van dinsdag 7 februari 2023 samen.

Beursdag maandag 6 februari 2023

In dit Dagjournaal van de BouwBeurs 2023 vatten we de beursdag van maandag 6 februari samen. We spreken minister Hugo de Jonge, die de BouwBeurs opende, en Ellen Feddes van Zehnder (winnaar van een BouwBeurs Award). Bovendien checken we bij Itho Daalderop de “Vincent”, en willen we bij Festool wel eens zien hoe dat nou zit, zo’n exoskelet.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *