Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Glas Award 2021 van start

glas award
Foto: Eva Bloem

Iedereen die betrokken is bij de totstandkoming van een glasproject (architecten, producenten, glasbedrijven, aannemers etc.) kan zich nu inschrijven voor de Glas Award 2021 via www.glasaward.nl!

De prijs wordt toegekend aan een bijzondere toepassing van vlakglas, een innovatief product of een spraakmakend proces of initiatief in de vlakglassector. Maar ook product- of organisatorische innovaties, evenals elk ander succesvol initiatief worden verzocht om in te schrijven (bijvoorbeeld ter promotie van de toepassingen van vlakglas in het in- of exterieur). Alleen projecten die gerealiseerd zijn in Nederland mogen aangemeld worden. Aanmelden kan tot 1 december 2020.

Winnaar van de Glas Award

Maximaal worden drie inzendingen genomineerd voor de Glas Award. Dit gebeurt door een onafhankelijke jury. De jury heeft ook dit jaar veel aandacht voor kleinere initiatieven en projecten. De leden van Vakgroep GLAS brengen hun stem uit op de genomineerde bedrijven en bepalen hierdoor de winnaar.

Ook worden er een Innovatie Award en, indien van toepassing, een Aanmoedigingsprijs uitgereikt. Deze Awards worden bepaald door de jury, de uitreiking vindt plaats op 18 maart 2021.

Het Poortgebouw Hoog Catharijne won de Glas Award in 2019:

Onafhankelijke jury

De onafhankelijke jury van de Glas Award bestaat uit: Peter van Rhede (voorzitter), Peter van Dijk van Kenniscentrum Glas, Edwin Groot van Stichting Klantgericht Bouwen, Mathijs van de Vliet van Adviesbureau Köhler Peutz BV en Jan Belis van de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Universiteit Gent.

Glas in Beeld zal in nummer 1 – 2021 uitgebreid aandacht besteden aan de genomineerde bedrijven. Uitgever Eisma Bouwmedia, uitgever van o.a. Glas in Beeld en Bouwwereld, is mediapartner van de Glas Award 2021.

Meer informatie, het wedstrijdreglement en het digitale inschrijfformulier is te vinden op de website glasaward.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je leest nu een gratis Premium artikel. Wil je meer artikelen lezen? 

Maak voordelig kennis met Bouwwereld Premium.
Nu het eerste half jaar voor € 49,95 (excl. Btw).
· Online het magazine lezen
· Toegang tot exclusieve vakinformatie
· Spraakmakende bouwschade- en gevelanalyses