Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving VSK Awards geopend

vsk awards

De inschrijving voor de VSK Awards is weer geopend. De tweejaarlijkse prijs voor de installatiebranche beloont innovatie in de installatiebranche. De Jaarbeurs, organisator van de grootste installatievakbeurs van Nederland, roept fabrikanten en installateurs op hun oplossingen in te zenden.

In totaal worden op de openingsdag van de vakbeurs, op 4 februari 2020, vier prijzen uitgereikt. De genomineerden worden in december bekend gemaakt.

Inschrijven kan via de speciale site van de VSK.

Vier prijzen

De categorieën zijn als volgt: Gezond & Comfort, Energietransitie en Installateurszaken. Hier een uitleg hierover. Daarnaast wordt er net zoals eerdere edities uit alle genomineerden voor deze drie categorieën een publieksprijs uitgereikt.

De jury wordt dit jaar voorgezeten door Techniek Nederland-voorzitter Doekle Terpstra. In de jury verder Harm Valk (Nieman Raadgevende Ingenieurs), Martijn Verspeek (Installatiebedrijf Verspeek), Claudia Bouwens (Lenteakkoord), Marco Lammers (Geas Energiewacht), Lars Boelen (duurzaamheidsadviseur), innovatie-expert Theo Ockhuijzen, en Installatie.nl-hoofdredacteur Eddy Buiting.

Wie waren de afgelopen decennia nu de winnaars van die VSK Awards?

Hier een overzicht van de Hall of Fame van de VSK Awards.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *