Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Wienerberger Brick Award

Brick Awards 2018

De inschrijving voor de Wienerberger Brick Award 2018 is geopend. Innovatieve vormgeving, bijzonder gebruik van keramiek, functionaliteit, en duurzaamheid zijn criteria waarop de jury let. Tot 20 april kan men zich inschrijven. De winnaars worden in het voorjaar van 2018 bekendgemaakt.

Keramische bouwmaterialen

Projecten met een buitengewone keramische architectuur kunnen meedoen. De jury bestaat uit internationaal gerenommeerde architecten. Na een eerste beoordeling volgen de nominaties voor de vijf categorieën. De Wienerberger Brick Award wordt sinds 2004 om de twee jaar toegekend. De prijs is in het leven geroepen om aan te tonen hoe innovatief en veelzijdig keramische bouwmaterialen, en in het bijzonder baksteen, in de hedendaagse architectuur worden gebruikt. Architecten kunnen hun eigen projecten voordragen.

Boek Brick 18

Aan de Wienerberger Brick Award 2018 is een geldbedrag verbonden. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens de officiële Brick Award ceremonie in het voorjaar van 2018 in Wenen. Wienerberger presenteert tijdens deze bijeenkomst ook het boek ‘Brick 18’, waarin alle genomineerde en bekroonde projecten gepresenteerd worden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.