Ga naar hoofdinhoud

Projecten inzenden voor Gulden Feniks

U kunt nog tot 31 januari 2015 bijzondere renovatie en (gebieds) transformatieprojecten inzenden voor de Gulden Feniks. De NRP Gulden Feniks is dé prijs ter bevordering van en inspiratie voor duurzaam gebruik van de bestaande omgeving.

Projecten transformatie en renovatie

Heeft u een project in de bestaande voorraad afgerond of kent u een mooi project?
Dit zijn de criteria waar uw project aan moet voldoen:
Het project is in 2014  grotendeels afgerond in een van de categorieën: gebiedstransformatie, transformatie of renovatie.
U project voldoet aan de voorwaarden en de criteria
U heeft een project gerealiseerd met een laag budget? Zend dan zeker ook in! Uw (gebieds)transformatie- of renovatieproject komt dan in aanmerking voor de extra prijs Low budget, high impact.
Alle ingezonden projecten worden beoordeeld door een jury onder leiding van prof. ir. Karin Laglas.

NRP Gulden Feniks Jaarmagazine

Alle ingediende projecten worden gepubliceerd op de website van nrpguldenfeniks.nl  en later gebundeld in een NRP Gulden Feniks 2015 Jaarmagazine, dat in een oplage van 7000 stuks onder andere via NRP’s mediapartner Eisma Media Groep wordt verstuurd naar alle abonnees van ArchitectuurNL en Bouwwereld.

Inzenden tot 31 januari

Een project inzenden kan tot en met 31 januari  2015.De nominaties worden in april bekend gemaakt. Op de Provada in juni krijgen de winnaars de Gulden Feniks uitgereikt.

De winnaars van 2014 waren:  Rotterdam Central District, het Energiehuis in Dordrecht en het Cygnus Gymnasium in Amsterdam. De Low budget, high impact prijs ging naar Fenixloods II.

Beeld: Energiehuis, Dordrecht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *