Ga naar hoofdinhoud

Lighthouse beloont bouwsector

De Lighthouseclub is dé netwerkvereniging voor leidinggevenden in de bouw. De club bestaat 50 jaar en viert dit met de Lighthouse Bouwprijs 2011. De prijs beloont een persoon of organisatie die een uitmuntende bijdrage heeft geleverd aan de bouwsector.

DeLighthouseclub bouwprijs wordt toegekend aan een persoon of organisatie die een uitmuntende bijdrage heeft geleverd aan de sector. Dat kan zijn op het gebied van architectuur, bouwconstructie, installatie, renovatie, ruimtelijke ontwikkeling, vastgoedontwikkeling, op bestuurlijk vlak et cetera. Iedereen die verbonden is aan de bouwsector kan via de website een persoon of organisatie nomineren.

Twee ronden

De wedstrijd bestaat uit twee ronden. In de eerste ronde vindt de stemming plaats van genomineerden voor de Lighthouseclub Bouwprijs 2011. Deze ronde begint op 1 mei en sluit op 30 juni 2011. Vervolgens wordt iedereen uit de bouwsector en voornamelijk degene die in de eerste fase stemden, opnieuw gevraagd een stem uit te brengen op één van de finalisten. Deze ronde duurt van 1 juli tot 7 september 2011. Tijdens de tweede, finale ronde, worden de drie finalisten uit de lijst genomineerden gekozen en bekend gemaakt.

Uiteindelijk wordt de finalist met de meeste stemmen uitgeroepen tot de winnaar van de Lighthouseclub bouwprijs 2011. De winnaar wordt tijdens het jubileumfeest door het bestuur van de Lighthouseclub bekendgemaakt. De prijs bestaat uit € 5000,00 plus een plastiek gemaakt door de Amsterdamse kunstenaar Marijke de Goey.

Vragen via [email protected]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *