Ga naar hoofdinhoud

Luxe appartementen Noordereinde ‘s-Graveland

Op een groene locatie aan het Noordereinde in ‘s-Graveland verrijzen veertien zeer luxe appartemenenten. Met het slaan van de eerste damwand door wethouder Neef van de gemeente Wijdemeren is vorige week de bouw gestart van het zogenoemde Castor en Pollux project.

Landgoed
Castor en Pollux worden door ING Real Estate gerealiseerd in een landgoedachtige setting en zijn zorgvuldig ingepast in de omgeving. Alle appartementen hebben een fraai weids uitzicht op de bossen van Spanderswoud en Hilverbeek. Castor en Pollux zijn ontworpen in een Hollands Classicistische bouwstijl door architectenbureau Ellerman, Lucas en Van Vugt.

De architecten hebben een eigentijdse vertaling gemaakt van de 17e eeuwse buitenplaatsen van Amsterdamse kooplieden die kenmerkend zijn voor de Gooi- en Vechtstreek. Het project is genoemd naar de onsterfelijke tweeling Castor en Pollux uit de Griekse mythologie en de gelijknamige heldere sterren in het sterrenbeeld Tweeling.

Vier bouwlagen
De 14 appartementen van Castor en Pollux zijn verdeeld over twee kleinschalige gebouwen in een grote privé-tuin op ruime afstand van de openbare weg. De gebouwen van vier bouwlagen zijn onderling verbonden met een ondergrondse parkeergarage. De eerste drie verdiepingen hebben per laag twee royale appartementen.

Op de bovenste verdieping van elk gebouw bevindt zich een uniek penthouse. Elk appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de afgesloten ondergrondse parkeergarage. De appartementen variëren qua oppervlakte van circa 150 m² tot ruim boven de 265 m² voor de penthouses.

Persoonlijke wensen
Het afwerkingsniveau van de appartementen is zeer hoog. Bovendien krijgen kopers zeer veel ruimte om de indeling en uitvoering aan te passen aan hun persoonlijke wensen.

Bron: Vastgoed Journaal

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *