Ga naar hoofdinhoud

Materia Inspiration Centre sluit deuren

Het Materia Inspiration Centre in Amsterdam sluit op 1 november aanstaande haar deuren. Reden daarvoor zijn de steeds slechtere marktomstandigheden in de bouw en architectuur en onvoldoende draagvlak bij stakeholders.

‘Het houdt helaas op’

Directeur Jeroen van Oostveen: “Het doet pijn om de deuren te moeten sluiten. We hebben lang gehoopt dat er toekomst was voor het Inspiration Centre, die immers bewezen heeft architecten en materiaalfabrikanten op een innovatieve en inhoudelijke manier bij elkaar te kunnen brengen. Maar als je de markt en je belangrijkste stakeholders niet in je plannen mee kunt krijgen, houdt het helaas op. We zijn erg dankbaar voor alle steun die we in de afgelopen jaren voor ons initiatief hebben ontvangen en zullen proberen de gevolgen voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te beperken.”

Reizende tentoonstellingen

Het Materia Inspiration Centre was sinds 2011 de vaste showroom- en evenementenruimte van moedermaatschappij Materia. Er wordt niet gezocht naar een nieuwe locatie: Materia blijft reizende tentoonstellingen organiseren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Eén reactie op “Materia Inspiration Centre sluit deuren

  • Beste mensen, Wat ontzettend jammer voor jullie en voor ons de wereld van bouwen, innoveren en herkennen van kwaliteit. Sterkte en hou me op de hoogte van reizende expo’s , waar ik overigens graag een keer aan zal meewerken zie mijn aanbod van een aantal maanden terug.. Een kleurrijke herfstgroet, Clara Froger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.