Ga naar hoofdinhoud

Meer duurzaamheid in Betonpocket

Cover Betonpocket 2016

ENCI, Mebin en Sagrex presenteren de editie 2016 van de Betonpocket. Deze zevende herziene uitgave biedt in één oogopslag alle noodzakelijke en geactualiseerde informatie over beton en zijn samenstellende materialen.

Actuele regelgeving en inzichten

De opzet van de Betonpocket is onveranderd gebleven. Heldere leesteksten en opsommingen, handige tabellen en alles volgens actuele regelgeving en inzichten. Dat zijn de basis ingrediënten van deze handige hulp voor de betonprofessional.

Duurzame ontwikkeling

Kreeg in de vorige editie duurzaamheid nog bescheiden aandacht, in deze uitgave is duurzame ontwikkeling er integraal deel van gaan uitmaken. Niet alleen door een speciaal daaraan gewijd hoofdstuk, ook in de andere hoofdstukken krijgt duurzaamheid zijn plaats. De Betonpocket 2016 kan per email besteld worden bij: [email protected]

Online versie

Vanaf dit jaar wordt de Betonpocket ook als een online versie uitgebracht. Via de websites van ENCIMebin of Sagrex maakt de Betonpocket 2016 de lezer online snel wegwijs in de wereld van cement en beton, materialen, hun toepassing en de specifieke regelgeving.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *