Ga naar hoofdinhoud

Nieuw concept: Beton Café

beton café

Op donderdag 29 september lanceert Betonvereniging een nieuw eventconcept: Beton Café. Vier keer per jaar gaat Betonvereniging dit event organiseren. Jaarlijks organiseert Betonvereniging het grote Beton Event waar ruim 1.500 professionals elkaar ontmoeten, in contact komen met bedrijven en deel kunnen nemen aan het congresprogramma. Het Beton Café is een spin-off van het Beton Event waarbij ruimte is voor 75-100 personen en verder wordt ingegaan op de uitdagingen voor de toekomst.

Kleinschalig, door het land, samen werken aan de toekomst

In 2019, 2020 en 2022 stond het thema ‘Panorama Beton’ centraal op het Beton Event. Met deze keuze haakt Betonvereniging in op het overheidsthema ‘Panorama Nederland’. Daarin moedigt het College van Rijksadviseurs (CRa) aan om met een overkoepelende blik te kijken naar de inrichting van ons land voor de komende dertig jaar tot aan 2050. Tijdens het Beton Café wordt concreet aandacht besteed en ingezoomd op de uitdagingen voor 2030. Tijdens ieder Beton Café staat één van de volgende thema’s centraal onder het hoofdthema CO2-reductie:

  • Cement- en betontechnologie
  • Ontwerp en constructie
  • Werkvoorbereiding en uitvoering
  • Onderhoud en reparatie

Donderdag 29 september 2022, de eerste editie

De eerste editie van het Beton Café vindt op donderdag 29 september 2022 plaats in Utrecht. Alle actuele informatie over de eerste editie, zoals onder andere het inhoudelijke programma en de locatie is te vinden op de website www.betoncafe.nl. Aanmelden kan vanaf eind augustus. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lees ook:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *