Ga naar hoofdinhoud

Nieuw evenement: Afbouw Vakdagen

Afbouw Vakdagen

Beursorganisator Easyfairs lanceert een nieuw hands-on b2b event, specifiek voor de mannen en vrouwen in de afbouw- en natuursteensector: Afbouw Vakdagen. Op 8 en 9 november 2023 zal dit netwerk- en productevent haar deuren openen in Evenementenhal Gorinchem. Easyfairs werkt hiervoor samen met de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA).

Afbouw Vakdagen richt zich op de vier hoofdsectoren van NOA: stukadoors- & afbouwbedrijven, plafond- & wandmontagebedrijven, vloeren- & terrazzospecialisten, blokkenstellers en natuursteenbewerkers.

Laagdrempelig netwerken

Irma de Hoon, bij Easyfairs Nederland verantwoordelijk voor het Building portfolio, kijkt uit naar de eerste editie. “Afbouw Vakdagen laat laagdrempelig zien welke nieuwe producten en materialen op de markt komen. Net zo belangrijk is het netwerken. We bieden exposanten en bezoekers een gastvrije manier om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te verstevigen. De ‘rendement’ component is belangrijk. Exposanten moeten nieuwe leads overhouden aan hun deelname. Professionals moeten op hun beurt na een bezoek hun bedrijfsvoering efficiënter kunnen inrichten, effectiever kunnen werken of hun klanten meer service kunnen bieden.”

De Hoon is blij met de samenwerking met NOA. “We onderkennen beide dat de afbouwsector recht heeft op een eigen, compact event. Met NOA aan boord zitten we in het hart van de sector en snijden we direct de juiste thema’s aan.”

Grote uitdagingen

Directeur Gert van der Meulen van NOA is het hiermee eens: “We zijn blij dat Easyfairs het initiatief voor deze beurs heeft genomen. De afbouwsector staat de komende jaren voor grote uitdagingen. Denk aan kwaliteitsverbetering, ketenintegratie, verduurzaming en digitalisering. We maken ons hard voor deze thema’s, ook op de beursvloer kom je deze uitdagingen tegen. Samen met Easyfairs gaan we een tot de verbeelding sprekend contentprogramma uitwerken. We weten zeker dat bezoekers van de Afbouw Vakdagen een kwalitatief hoogstaand event krijgen aangeboden. We ondersteunen dit initiatief van harte.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.