Ga naar hoofdinhoud

Nieuw expertisecentrum voor aanpak leegstand

Nieuw expertisecentrum wil leegstand oplossen

In Utrecht is een nieuw expertisecentrum voor leegstaand vastgoed van start gegaan: Adviespraktijk Gebouwen. Het nieuwe centrum biedt alle relevante expertises: van fiscalisten tot en met duurzaamheidsspecialisten; van juristen tot en met constructeurs; van bouwfysici tot en met communicatiedeskundigen. De deskundigen zijn niet in dienst bij Adviespraktijk Gebouwen, maar worden per vraagstuk betrokken bij streng geselecteerde bedrijven.

Kennis gebundeld

Voor een succesvolle herbestemming van nieuw of leegstaand vastgoed zijn veel specialismen vereist. Het probleem daarbij was tot nu toe, dat de benodigde kennis niet gebundeld was. Kennisfragmentatie heeft een aantal negatieve consequenties, zoals het uit de planning lopen van het project of een niet optimale invulling. Ook worden projecten hierdoor niet altijd vanuit de juiste invalshoek aangevlogen.  Adviespraktijk Gebouwen wil dit soort problemen voorkomen.  Afgestemd op het project wordt het juiste team van experts samengesteld.

De experts van de Adviespraktijk Gebouwen zijn afkomstig van toonaangevende ondernemingen zoals 2012 Architecten, Bak, Bartels, CMS, Coresta, Dietz Communicatie, Draaijer & Partners, EVC, Matrix, Nieman, PWC, SAB, Wassenaar en Zenber. Directeur en initiatiefnemer van het expertisecentrum is André Verschoor. Hij heeft een veeljarige ervaring als adviseur in bouw- en vastgoed, als ondernemer en als manager van een beursgenoteerde onderneming.

Op 31 augustus om 16.00 uur vindt de officiële opening plaats door de Utrechtse wethouder Gilbert Isabella (R.O. en wonen)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.