Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe organisatie FSC Nederland

Met ingang van 1 mei 2008 wordt de directie van FSC Nederland uitgebreid. Hans Stout, reeds bestuurslid van FSC Nederland, zal tijdelijk worden toegevoegd aan de directie. Ook het bestuur van de stichting werd onlangs gereorganiseerd.

Groei
Beide maatregelen zijn genomen om verdere groei in de komende jaren mogelijk te maken. FSC is één van de meest succesvolle keurmerken in Nederland. Directie en bestuur starten met de ontwikkeling van een strategische visie 2009–2012 en het bepalen van een aanpak om die visie te realiseren.

Aanpassing
Tot nu toe bestond de stichting uit een Raad van Toezicht, een bestuur en een bureau met een directeur, Sandra Mulder, en zes bureaumedewerkers. Om de ambities te kunnen realiseren, is een aanpassing van de organisatie nodig. Hans Stout, die na zeventien jaar afscheid neemt als directeur van Precious Woods Europe, versterkt de huidige directie als interim-directeur van de stichting van 1 mei 2008 tot 1 januari 2009.

Voorheen waren de maatschappelijke organisaties (ngo´s) uitsluitend vertegenwoordigd in de Raad van Toezicht. In de nieuwe organisatie komt deze te vervallen. Doel hiervan is een nauwere samenwerking tussen bedrijven en ngo’s en een flexibeler organisatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.